Instituut voor Hechting

Het Instituut voor Hechting biedt diverse opleidingen rondom het ergonomisch dragen van kinderen.

In het aanbod zit een complete opleiding tot draagconsulent, die bestaat uit de Basisopleiding Draagconsulent en diverse vervolgcursussen in de vorm van deelkwalificaties.

Voor reeds opgeleide consulenten bieden we interessante trainingsdagen aan met specifieke onderwerpen. Na het doorlopen van een opleiding ontvangt iedere deelnemer een certificaat.

Naast het aanbod specifiek voor draagconsulenten verzorgd het Instituut voor Hechting diverse cursussen die interessant zijn voor diverse professionals, zoals pedagogisch medewerkers, kraamverzorgenden, fysiotherapeuten, lactatiekundigen, verloskundigen en doula’s.

Knoopwijzen voor Zwangeren volgens FTZB
Geaccrediteerd
Geaccrediteerde opleiding

De cursus “Knoopwijzen voor zwangeren (FTZB)” richt zich op het ontlasten van zwangere vrouwen. Een zwangerschap veroorzaakt een groeiende buik, belasting op de rug, buikspieren en de bekkenbodem. Deze kunnen…

Meer infoMeer info

Basisopleiding Draagconsulente
Geaccrediteerd
Geaccrediteerde opleiding

De Basisopleiding Draagconsulent (DC1) geeft je een solide basis voor de praktische uitoefening van het werk als draagconsulent. Tijdens deze tweedaagse opleiding wordt veel informatie behandeld en wisselen theorie en…

Meer infoMeer info
Route

Locatie(s)

Locatie:

Koevordermeerstraat 21

8531 RP Lemmer

Gegevens

e-mail: info@instituutvoorhechting.nl

telefoonnummer: 06-23186221

Openingstijden

24/7