Basisopleiding Draagconsulente

Instituut voor Hechting

Het Instituut voor Hechting biedt diverse opleidingen rondom het ergonomisch dragen van kinderen.

In het aanbod zit een complete opleiding tot draagconsulent, die bestaat uit de Basisopleiding Draagconsulent en diverse vervolgcursussen in de vorm van deelkwalificaties.

Voor reeds opgeleide consulenten bieden we interessante trainingsdagen aan met specifieke onderwerpen. Na het doorlopen van een opleiding ontvangt iedere deelnemer een certificaat.

Naast het aanbod specifiek voor draagconsulenten verzorgd het Instituut voor Hechting diverse cursussen die interessant zijn voor diverse professionals, zoals pedagogisch medewerkers, kraamverzorgenden, fysiotherapeuten, lactatiekundigen, verloskundigen en doula’s.

Basisopleiding Draagconsulente

De Basisopleiding Draagconsulent (DC1) geeft je een solide basis voor de praktische uitoefening van het werk als draagconsulent. Tijdens deze tweedaagse opleiding wordt veel informatie behandeld en wisselen theorie en praktijk elkaar af. Deze dagen zijn bijzonder intensief. Na deze opleiding heb je voldoende bagage gekregen om ouders een individueel draagconsult te geven. Na het volgen van deze opleiding ontvang je een certificaat en kun je vervolgen met deelkwalificaties.

Route

Locatie(s)

Locatie:

Koevordermeerstraat 21

8531 RP Lemmer

Gegevens

e-mail: info@instituutvoorhechting.nl

telefoonnummer: 06-23186221

Openingstijden

24/7