Specifieke Module Energetisch lichaamswerk – Magnetiseren

Vita Opleidingen B.V.

Steeds vaker krijgen mensen last van psychische klachten. Hieraan gerelateerd ontstaan ook vaak lichamelijke klachten. Het is daarom van groot belang dat therapeuten naast een vakopleiding zowel medisch als psychosociaal goed op de hoogte zijn. Daarom biedt Vita Opleidingen B.V. naast de Beroepsopleiding Life Science Therapeut ook Registeropleidingen Medische Basisvakken SHO Puur Plato, Psychosociale Basisvakken SHO Puur Plato en Medische- Psychosociale Basisvakken SHO aan. Om het leren en studeren zo aantrekkelijk mogelijk te maken werken wij niet alleen met hoorcolleges en de verplichte literatuur, maar passen wij het geleerde toe in praktijkoefeningen en huiswerkopdrachten.

Specifieke Module Energetisch lichaamswerk – Magnetiseren

Energetisch lichaamswerk – Magnetiseren is het overbrengen van energie van de therapeut naar de cliĆ«nt op basis van polariteiten. Hierbij kan men 2 vormen van energieoverdracht onderscheiden: Het geven van de eigen energie door de therapeut, en het doorgeven van energie die niet van de therapeut zelf is. Magnetiseurs werken niet met de eigen energie omdat de eigen energie niet onuitputtelijk is, maar met kosmische kracht (Geestkracht). Deze kracht ontstaat uit het kosmisch -0- punt.

De techniek van magnetiseren is in beginsel door iedereen te leren. Het kan gezien worden als een verdere ontwikkeling van natuurlijke vermogens, die bij iedereen aanwezig zijn.

Route

Locatie(s)

Leslocatie Zeewolde
Gildenveld 49-53
3892 DD Zeewolde

Gegevens

Telefoon secretariaat
0365224950

E-mail secretariaat
info@vitaopleidingen.nl

Website
www.vitaopleidingen.nl