Registeropleiding Medische Basisvakken SHO Puur Plato

Vita Opleidingen B.V.

Steeds vaker krijgen mensen last van psychische klachten. Hieraan gerelateerd ontstaan ook vaak lichamelijke klachten. Het is daarom van groot belang dat therapeuten naast een vakopleiding zowel medisch als psychosociaal goed op de hoogte zijn. Daarom biedt Vita Opleidingen B.V. naast de Beroepsopleiding Life Science Therapeut ook Registeropleidingen Medische Basisvakken SHO Puur Plato, Psychosociale Basisvakken SHO Puur Plato en Medische- Psychosociale Basisvakken SHO aan. Om het leren en studeren zo aantrekkelijk mogelijk te maken werken wij niet alleen met hoorcolleges en de verplichte literatuur, maar passen wij het geleerde toe in praktijkoefeningen en huiswerkopdrachten.

Registeropleiding Medische Basisvakken SHO Puur Plato

Deze opleiding bestaat uit tien colleges waar de volgende onderwerpen aan de orde komen: Algemene basiskennis: Anatomie & Fysiologie, Pathologie: Cellen en Weefsels, Ademhalingsstelsel, Hart en vaatstelsel, lymfe-, bloed- en afweerstelsel, Urinewegstelsel, Bewegingsstelsel, Spijsverteringsstelsel, Zenuwstelsel, Hormoonstelsel, Sensorisch stelsel, Genitaal stelsel, Levensfase 1 & 2, Farmacologie. Gespreksvaardigheden, Psychopathologie, Psychologie, SOLK, Psychiatrische behandeling, DSM-5, Rode en gele vlaggen.

Om het leren en studeren zo aantrekkelijk mogelijk te maken werken wij niet alleen met hoorcolleges en de verplichte literatuur, maar passen wij het geleerde toe in praktijkoefeningen en huiswerkopdrachten. Om de anatomie inzichtelijker te maken zal worden gewerkt met de zogenaamde t-shirt methode.

Route

Locatie(s)

Leslocatie Zeewolde
Gildenveld 49-53
3892 DD Zeewolde

Gegevens

Telefoon secretariaat
0365224950

E-mail secretariaat
info@vitaopleidingen.nl

Website
www.vitaopleidingen.nl