Prevenzis

• is een onderwijsinstelling die een breed aanbod biedt aan opleidingen, cursussen, workshops en bij- en nascholingen, vanaf september 2018 ook bij-/nascholingen voor het onderhouden van het MBK-diploma (verplicht om het MBK-diploma geldig te houden).
• is en blijft in de toekomst hét opleidingsinstituut voor Triggerpointtherapie. Prevenzis biedt een 4-jarige opleiding (op Hbo-niveau) tot Triggerpointtherapeut, een verkort programma (met vrijstellingstraject, eveneens op Hbo-niveau) voor sportmasseurs en een programma voor fysiotherapeuten (op post-Hbo-niveau) aan. Ook losse modulen, zoals dry Needling en manuele technieken, worden door Prevenzis aangeboden in het kader van de verdere ontwikkeling en het voldoen aan bij-/nascholingseisen voor diverse doelgroepen.
• biedt onderwijs aan in interactieve onderwijsvormen waarbij de praktische toepassing van de theorie een zeer belangrijke plaats inneemt.
• bevindt zich momenteel in een transitiefase waarin veel nieuw onderwijsaanbod wordt ontwikkeld en nieuwe accreditaties worden aangevraagd. Prevenzis adviseert belangstellenden regelmatig onze website en facebook-pagina te bezoeken en zich in te schrijven voor onze nieuwsbrief zodat u snel geïnformeerd wordt over de nieuwste ontwikkelingen.

Route

Locatie(s)

Leslocatie Ommen
Haven West 9
7731 GS  Ommen

Gegevens

Telefoon secretariaat
0529712527

E-mail secretariaat
administratie@prevenzis.nl

Website
www.prevenzis.nl

 

Openingstijden

Telefonisch bereikbaar op werkdagen

10.00-12.00 uur

13.00-15.00 uur