Vuurloop Instructeur Certificatie Training

Definest

De Academie voor Vuurlopen & Transpersoonlijke Educatie is de organisatie waar mensenlevens transformeren en onmogelijkheden mogelijk worden.
Verlang je naar inspiratie en methoden om de kwaliteit van jouw leven (privé | werk) te harmoniseren met een groter geheel?
Wil je voor het beste gaan en deskundige begeleiding bij het realiseren van jouw levensmissie?
We heten je van harte welkom bij Definest!
De Academie voor vuurlopen, ademwerk, vrouwenkracht, sjamanisme en aanverwante activiteiten.

Binnen Definest werken we met het onbegrensde menselijke potentieel om de algehele kwaliteit van het leven te optimaliseren. We nodigen particulieren en bedrijven uit om bijzondere dingen te doen, waardoor bijzondere resultaten worden bereikt. Participatie staat garant voor een innerlijke metamorfose, die leidt tot een succesvoller, gelukkiger en gezonder leven.’

Vuurloop Instructeur Certificatie Training

Tijdens deze training ervaar je verschillende vuurlopen als een krachtig middel voor transformatie. Naast het vuurlopen en alle praktische stappen, je energetische voorbereiding, wat je wel en niet moet doen van het begin tot het eind, waardoor je veilig vuurlopen kunt garanderen, leer je ook methoden als pijl-breken, bewapeningsijzer buigen en planken doorslaan. Deze transformatie-processen helpen je bij het opbouwen van dynamische en onvergetelijke doorbraak-ervaringen voor jouw cliënten.

Gedurende deze certificatietraining heb je profijt van onze jarenlange internationale ervaring in bedrijfsvuurlopen, vuurlopen met kinderen op scholen, publieke vuurlopen, vuurlopen op spirituele festivals en ceremonies.

Route

Locatie(s)

Centrum Definest Almere Haven
Kimwierde 176
1353 DV Almere Haven

Praktijk Definest Almere Stad
Preludeweg 17
1312 SM Almere Stad

 

 

Gegevens

Telefoon Secretariaat
0365355388

E-mail secretariaat
info@definest.nl
1353 DV Almere Havenen

Website
www.definest.nl