Sportreflexologie

Reflexologisch Trainingsinstituut Nederland

Bij ons vind je altijd een passende reflexologie training die bij jou past! RoloR voetreflexologie, aanvullende RoloR technieken, RoloR handreflexologie, zenuwreflexologie, zwangerschapsreflexologie en verticale reflexologie .
We creëren mogelijkheden waar jij je (betaalbare) momenten van reflexie vindt, door workshops, lezingen en trainingen. De onderwerpen variëren van reflexologie tot alles wat met een vorm van reflexie te maken heeft, zoals psychognomie (kennis van het gezicht)en tenen lezen. Al onze docenten zijn door de grondleggers van de verschillende reflexologie technieken opgeleid.

Sportreflexologie

Sportreflexologie kan je zien als een praktische leidraad voor vaak voorkomende blessures van de voeten, enkel, onderbenen, lage rug en nek die zijn oorsprong vindt in de handelingen van een reflexoloog. Een van de grondleggers van de reflexologie, Dwight C. Buyers, beschrijft in zijn boek – Voetreflexologie, een werkboek – een protocol voor het verbeteren van hielspoor. Sportreflexologie draait rond:
• Pijnzones
• Reflexgebieden
• Triggerpoints
• Weefselblokkades ( fascia)

Route

Locatie(s)

Leslocatie Steenwijk
De Wanne 3
8332 LA  STEENWIJK

Leslocatie Steenwijk
Het ondernemershuis
Stationsplein 12
Steenwijk

Leslocatie Breda

 

Gegevens

Telefoon secretariaat
0521514524

E-mail secretariaat
info@reflex-in.nl

Website
www,reflex-in.nl