Semi beroepsopleiding aromatherapie

Aromamore

Aromamore geeft consulten, workshops en beroepsopleidingen in het kader van aromatherapie en haar verwanten en consulten in astrologie. Aromatherapie is een oude therapie met een hedendaags karakter. Wij maken gebruik van essentiële oliën meestal in combinatie met massagetechnieken om de gezondheid en welzijn van de cliënt te verbeteren en/of te behouden.

Semi beroepsopleiding aromatherapie

Tijdens de semi beroepsopleiding tot aromatherapeut komen de botanie, de oorsprong van de essentiële oliën, de chemische samenstelling van de essentiële oliën,  toxicologie, veiligheid, farmacologie en de samenwerking met  essentiële oliën, het ruiken en mengen, geuren in combinatie met kleuren, de psychologie van geuren, essentiële oliën in  combinatie met bloesemremedies, dragers voor essentiële oliën, en de toepasbaarheid in de natuurgeneeskunde, stress- en pijnmanagement en dagelijkse  verzorging komen aan de orde.

Om de lesstof goed te kunnen opnemen is kennis van anatomie, fysiologie en pathologie gewenst.

Optioneel: 1 dag waarin producten als crèmes, parfums, bodymilk, kamersprays, deodorants,  maskers, pakkingen, badproducten en dergelijke met essentiële oliën worden  gemaakt.
Route

Locatie(s)

Leslocatie Haarlem
Geertruida Carelsenstr. 48
2032 HL Haarlem

Gegevens

Telefoon secretariaat
0235333991

E-mail secretariaat
info@aromamore.nl

Website
www.aromamore.nl