RoloR Reflexologie Methode

Reflexologisch Trainingsinstituut Nederland

Bij ons vind je altijd een passende reflexologie training die bij jou past! RoloR voetreflexologie, aanvullende RoloR technieken, RoloR handreflexologie, zenuwreflexologie, zwangerschapsreflexologie en verticale reflexologie .
We creëren mogelijkheden waar jij je (betaalbare) momenten van reflexie vindt, door workshops, lezingen en trainingen. De onderwerpen variëren van reflexologie tot alles wat met een vorm van reflexie te maken heeft, zoals psychognomie (kennis van het gezicht)en tenen lezen. Al onze docenten zijn door de grondleggers van de verschillende reflexologie technieken opgeleid.

RoloR Reflexologie Methode

Maak kennis met RoloR en ervaar hoe inspirerend het is om zelf met succes de oorspronkelijke reflexologie technieken te kunnen toepassen. Pure reflexologie op een anatomisch verantwoorde en ontspannen manier. Een feestje!
De RoloR methode van Elsemarie Richt gaat uit van de basistechnieken van de reflexologie, zoals ze door de grondleggers aan haar geleerd zijn. Trefwoorden zijn: puur, eerlijk, natuurlijk, souplesse, technisch, vrouwvriendelijk. Je leert onder andere dat je door het soepel toepassen van deze technieken kunt voelen wat de voeten vertellen over iemands gezondheid en wel-zijn.

Route

Locatie(s)

Leslocatie Steenwijk
De Wanne 3
8332 LA  STEENWIJK

Leslocatie Steenwijk
Het ondernemershuis
Stationsplein 12
Steenwijk

Leslocatie Breda

 

Gegevens

Telefoon secretariaat
0521514524

E-mail secretariaat
info@reflex-in.nl

Website
www,reflex-in.nl