RoloR handreflexologie

Reflexologisch Trainingsinstituut Nederland

Bij ons vind je altijd een passende reflexologie training die bij jou past! RoloR voetreflexologie, aanvullende RoloR technieken, RoloR handreflexologie, zenuwreflexologie, zwangerschapsreflexologie en verticale reflexologie .
We creëren mogelijkheden waar jij je (betaalbare) momenten van reflexie vindt, door workshops, lezingen en trainingen. De onderwerpen variëren van reflexologie tot alles wat met een vorm van reflexie te maken heeft, zoals psychognomie (kennis van het gezicht)en tenen lezen. Al onze docenten zijn door de grondleggers van de verschillende reflexologie technieken opgeleid.

RoloR handreflexologie

Handreflexologie wordt in de praktijk vaak minder intensief beoefend dan voetreflexologie. Dit is deels wellicht door onbekendheid met de enorme positieve uitwerking die het heeft, deels door gebrek aan ervaring en deels misschien door gebrek aan een goed aanbod aan technieken die op de hand kunnen worden toegepast. Toch heeft het beoefenen van handreflexologie vele grote voordelen. In tegenstelling tot de voeten zijn de handen altijd en overal aan te raken. In combinatie met voeten geeft het je veel meer informatie over de cliënt. Alle reflexgebieden zijn namelijk zowel op de hand als op de voet af te tasten.

Route

Locatie(s)

Leslocatie Steenwijk
De Wanne 3
8332 LA  STEENWIJK

Leslocatie Steenwijk
Het ondernemershuis
Stationsplein 12
Steenwijk

Leslocatie Breda

 

Gegevens

Telefoon secretariaat
0521514524

E-mail secretariaat
info@reflex-in.nl

Website
www,reflex-in.nl