RoloR aanvullende reflexologie technieken

Reflexologisch Trainingsinstituut Nederland

Bij ons vind je altijd een passende reflexologie training die bij jou past! RoloR voetreflexologie, aanvullende RoloR technieken, RoloR handreflexologie, zenuwreflexologie, zwangerschapsreflexologie en verticale reflexologie .
We creëren mogelijkheden waar jij je (betaalbare) momenten van reflexie vindt, door workshops, lezingen en trainingen. De onderwerpen variëren van reflexologie tot alles wat met een vorm van reflexie te maken heeft, zoals psychognomie (kennis van het gezicht)en tenen lezen. Al onze docenten zijn door de grondleggers van de verschillende reflexologie technieken opgeleid.

RoloR aanvullende reflexologie technieken

Deze training is bedoeld voor afgestudeerde reflexologen. De technieken bieden je de mogelijkheid veel dieper te gaan. Het is een stevige manier van werken, tegen het pijnlijke aan, maar met een zeer sterk en direct effect. Je voelt tijdens de behandeling de veranderingen onder je vingers. Ook de cliënt voelt vaak meteen dat er wat gebeurt. Een reflex werkt namelijk sneller dan ons denken, zo werkt reflexologie en zo is het ook bedoeld!

Route

Locatie(s)

Leslocatie Steenwijk
De Wanne 3
8332 LA  STEENWIJK

Leslocatie Steenwijk
Het ondernemershuis
Stationsplein 12
Steenwijk

Leslocatie Breda

 

Gegevens

Telefoon secretariaat
0521514524

E-mail secretariaat
info@reflex-in.nl

Website
www,reflex-in.nl