PRI-Level 1 kennismakingsworkshop (speciaal voor NIBIG)

PRI Nederland

Past Reality Integration, afgekort PRI, helpt je ten volle in het nu te leven. Het heldere model laat je inzien hoe jouw verleden je huidige leven ongewenst beïnvloedt. Maar belangrijker nog, PRI biedt je de mogelijkheid om deze blokkades op te heffen. Met effectieve technieken en praktische tools die je zelfstandig leert toepassen.
Werk jij als professionele hulpverlener in de gezondheidszorg, het bedrijfsleven of de non-profit? Dan bieden wij je een opleiding tot PRI-therapeut.

PRI-Level 1 kennismakingsworkshop (speciaal voor NIBIG)

De workshop geeft een uitgebreid theoretische kader en laat je nader kennismaken met de belangrijkste PRI-instrumenten. Je leert aan de hand van de PRI-basistools hoe het probleem, de hulpvraag van cliënten nog scherper te krijgen. Welk deel van het probleem gaat over het heden? En waar raken cliënten verstrikt in afweren, in ineffectieve emoties en gedrag, vanuit een echo van het verleden. Die helderheid zorgt voor interventies die de problemen zoals somberheid, boosheid, angst, onzekerheid, stress etc. tackelen en cliënten daarmee helpen om in hun kracht te komen. De workshop ligt op terrein van psychosociale therapie, maar is bedoeld als versterking therapeutische vorming professionals in complementaire zorg

Route

Locatie(s)

Leslocatie Hilversum
Snelliuslaan 27
1222 TB HILVERSUM

Gegevens

E-mail secretariaat
via contactformulier

Website
www.pastrealityintegration.com