PRI-Introductieworkshop voor professionals

PRI Nederland

Past Reality Integration, afgekort PRI, helpt je ten volle in het nu te leven. Het heldere model laat je inzien hoe jouw verleden je huidige leven ongewenst beïnvloedt. Maar belangrijker nog, PRI biedt je de mogelijkheid om deze blokkades op te heffen. Met effectieve technieken en praktische tools die je zelfstandig leert toepassen.
Werk jij als professionele hulpverlener in de gezondheidszorg, het bedrijfsleven of de non-profit? Dan bieden wij je een opleiding tot PRI-therapeut.

PRI-Introductieworkshop voor professionals

Naast een kennismaking met de belangrijkste instrumenten van de PRI-therapeut is de PRI-Introductie Workshop ook de eerste stap in de selectie voor deelname aan de opleiding tot PRI-therapeut.

Het doel van de PRI-Introductie workshop is het diepgaander leren kennen van de PRI-methode inclusief de voornaamste therapeutische instrumenten;

De workshop is toegankelijk voor hulpverlenende professionals in de gezondheidszorg, bedrijfsleven en non-profit sector. De Introductie Workshop is de eerste stap in de selectieprocedure voor toelating tot de 4-jarige opleiding tot PRI-therapeut.

Route

Locatie(s)

Leslocatie Hilversum
Snelliuslaan 27
1222 TB HILVERSUM

Gegevens

E-mail secretariaat
via contactformulier

Website
www.pastrealityintegration.com