Orthomoleculair Specialist

Academie SAGHO

De SAGHO-opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor iedereen die verantwoordelijk met de eigen gezondheid en die van anderen om wil gaan.
Binnen de natuurgeneeskunde bieden wij verschillende opleidingen aan, zoals de opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut, orthomoleculair therapeut, homeopathie, fytotherapie, klassiek homeopaat en aanvullende cursussen of specialisaties.
Wij kennen geen studiejaren waardoor het mogelijk is om te starten wanneer je wilt. Je studeert in je eigen tempo, op je eigen moment in je eigen omgeving. Wij kennen geen praktijkdagen.
Onze opleidingen staan onder permanent toezicht van het Curatorium van de Nederlandse Orde van Alternatieve Genezers NØAG en zijn geaccrediteerd door de KTNO.

Orthomoleculair Specialist

De opleiding Orthomolecutair Specialist behandelt op een overzichtelijke wijze de verschillende voedingssupplementen en verschillende aandoeningen. De daarbij te adviseren orthomoleculaire voedingssupplementen zoals o.a. het cardiovasculaire systeem, atherosclerose, cholesterolemie, spijsverteringsklachten, diverse oogklachten, huidklachten, lever- en nierklachten. Hierbij worden de te adviseren orthomoleculaire nutriënten overzichtelijk en bijzonder gedegen besproken. Een uitgebreide indicatielijst zal u helpen te bepalen welke orthomoleculaire voedingssupplementen u kunt voorschrijven. Ook wordt er uitvoerig ingegaan op de specifieke nutriënten en voedingsadviezen die belangrijk zijn voor de sporter en bodybuilder.

Route

Locatie(s)

Locatie Amersfoort
Hoogeweg 228a
3815 LZ AMERSFOORT

Gegevens

Telefoon secretariaat
0334220043

E-mail secretariaat
secretariaat@sagho.nl

Website
www.sagho.nl

Openingstijden

Maandag: 09:00 – 17:00
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: 09:00 – 17:00
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 17:00