Opleiding tot BSM-de Jongtherapeute

Institute Brain Stimulating Method IBSM

IBSM het Institute Brain Stimulating Method, is een Stichting die in het leven is geroepen om het gedachtegoed van de BSM. – de Jong® therapie uit te dragen zoals deze door Mevrouw J.J.E. de Jong-Koutstaal is ontwikkeld. Uitgaande van de opvatting dat leer-, gedrags- en ontwikkelingsproblemen hun oorsprong kunnen hebben in nog onvoldoende uitrijping van het zenuwstelsel en/of het minder krachtig functioneren hiervan, worden bij BSM – de Jong® eenvoudige oefeningen ingezet om dit te simuleren.

Graag nodigen wij de BSM – de Jong® therapeuten, ouders, beroepskrachten en mogelijk toekomstige therapeuten,uit kennis te nemen van onze activiteiten en nascholingen, de opleiding en achtergronden.

Opleiding tot BSM-de Jongtherapeute

Tijdens deze opleiding komen anatomie, fysiologie, neurologie en embryologie uitgebreid aan de orde. De samenhang hiertussen vormt de basis voor de unieke visie van de BSM- de Jong. Toepasbaar bij leer-, gedrags- en ontwikkelingsproblemen in de ruimste zin van het woord. Heel goede resultaten bij veel onbegrepen klachten. Inzetbaar voor alle leeftijden.

Route

Locatie(s)

IBSM Bestuur
Halteweg 41
7122MC AALTEN

Leslocatie Hoevelaken
Landgoed Kweetal
Landscheiding 4
4209DH Schelluinen

Gegevens

Telefoon bestuur
0543 – 461 443

Telefoon opleiding
079 – 343 7008

E-mail opleiding
info@ibsm.nl

Website
www.brainstimulatingmethod.nl