NLP Practitioner

Personal Management

Je wilt diepgaande en snelle transformatie teweeg brengen bij je coachees. Hun leven écht veranderen. Maar je mist nét die handvatten en methodieken die je nodig hebt. Je komt heel ver, maar je merkt dat je nét niet bij de bron van het probleem kunt komen.

De NLP opleidingen van Personal Management zijn net even anders. Je leert integraal te werken met meerdere methodieken. Je ontwikkelt jouw eigen coachingsstijl en werkt tegelijkertijd aan jouw persoonlijke groei. Je gaat door eigen belemmeringen en blokkades heen breken terwijl je wint aan zelfvertrouwen en persoonlijke kracht.

NLP Practitioner

Wil je snel en efficiënt je communicatievaardigheden optimaliseren om op zowel persoonlijk als professioneel vlak je doelen te bereiken?

Wil je de kwaliteit van jouw leven vergroten en een betekenisvol leven leiden waarin geluk als vanzelfsprekend is?

Wil je meer bewustzijn creëren waardoor je leven een weerspiegeling wordt van wie je werkelijk van binnen bent?

Wil je meer keuzevrijheid in jouw denken, voelen en handelen ontwikkelen?

 

Dan is de erkende NLP Practitioner opleiding ideaal voor jou!

 

Omschrijving:

Tijdens de 18 daagse NLP Practitioner opleiding leer je dat communicatie de sleutel is naar succes en een betere kwaliteit van leven.

In het dagelijks leven communiceren we de gehele dag met anderen, maar vooral ook met onszelf. Onze onbewuste processen in ons denken worden in ons dagelijks leven weerspiegeld. Ze laten zien hoe wij denken, wat we belangrijk vinden, wat we doen en hoe wij ons leven vormgeven.

 

Inzicht en grip krijgen op deze dieperliggende patronen geeft ons weer de macht terug. We ontwikkelen keuzevrijheid in ons denken, voelen en handelen. We geven weer vorm aan ons eigen leven met zaken die er echt toe doen.

 

De NLP Practitioner geeft je concrete technieken om zowel jouw persoonlijke als professionele leven nieuw leven in te blazen.

 

Voor wie?

Voor iedereen die het beste uit zichzelf en het leven wilt halen op zowel persoonlijk als op professioneel vlak. Coaches, managers, ondernemers, docenten en beroepen waarin communicatie belangrijk is kiezen vaak voor een NLP Practitioner. Daarnaast iedereen die zijn of haar communicatievaardigheden en persoonlijke effectiviteit wilt verbeteren.

 

De NLP Practitioner is werkelijk een cadeau voor jezelf!

Route

Locatie(s)

Locate Zeist
Kampweg 120
gebouw C – 1e etage
3707 JX  ZEIST

Gegevens

Telefoon secretariaat
(0) 64 64 40 363 (Raymond)

E-mail secretariaat
ottens(@)personalmanagement.nl

Website
personalmanagement.nl