Ziekteleer, diagnose en advies

Academie SAGHO

De SAGHO-opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor iedereen die verantwoordelijk met de eigen gezondheid en die van anderen om wil gaan.
Binnen de natuurgeneeskunde bieden wij verschillende opleidingen aan, zoals de opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut, orthomoleculair therapeut, homeopathie, fytotherapie, klassiek homeopaat en aanvullende cursussen of specialisaties.
Wij kennen geen studiejaren waardoor het mogelijk is om te starten wanneer je wilt. Je studeert in je eigen tempo, op je eigen moment in je eigen omgeving. Wij kennen geen praktijkdagen.
Onze opleidingen staan onder permanent toezicht van het Curatorium van de Nederlandse Orde van Alternatieve Genezers NØAG en zijn geaccrediteerd door de KTNO.

Ziekteleer, diagnose en advies

De opleiding ‘Ziekteleer; Diagnose en Advies’ is bedoeld om ruim voldoende medische basiskennis te verkrijgen; en zo op adequate wijze het beroep van natuurgeneeskundig therapeut te kunnen uitoefenen. In deze HBO cursus maakt men kennis met de reguliere diagnostiek en behandelingsprincipes en met de daarbij gebezigde medische benamingen. De verkregen kennis geeft de natuurgeneeskundig therapeut een gedegen medische vorming om in de eigen praktijk door reguliere artsen gestelde diagnoses te begrijpen en om te kunnen beoordelen wanneer een patiënt door een arts gezien moet worden.

Route

Locatie(s)

Locatie Amersfoort
Hoogeweg 228a
3815 LZ AMERSFOORT

Gegevens

Telefoon secretariaat
0334220043

E-mail secretariaat
secretariaat@sagho.nl

Website
www.sagho.nl

Openingstijden

Maandag: 09:00 – 17:00
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: 09:00 – 17:00
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 17:00