Natuurgeneeskundig therapeut

Academie SAGHO

De SAGHO-opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor iedereen die verantwoordelijk met de eigen gezondheid en die van anderen om wil gaan.
Binnen de natuurgeneeskunde bieden wij verschillende opleidingen aan, zoals de opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut, orthomoleculair therapeut, homeopathie, fytotherapie, klassiek homeopaat en aanvullende cursussen of specialisaties.
Wij kennen geen studiejaren waardoor het mogelijk is om te starten wanneer je wilt. Je studeert in je eigen tempo, op je eigen moment in je eigen omgeving. Wij kennen geen praktijkdagen.
Onze opleidingen staan onder permanent toezicht van het Curatorium van de Nederlandse Orde van Alternatieve Genezers NØAG en zijn geaccrediteerd door de KTNO.

Natuurgeneeskundig therapeut

De opleiding natuurgeneeskundig therapeut vormt de ideale basisopleiding voor iedereen die meer wil weten over de complementaire geneeskunde en/ of een eigen praktijk wil beginnen. Indien deze opleiding wordt gevolgd door Ziekteleer, Diagnose en Advies (ZDA) beschikt u ook over de noodzakelijke medische basiskennis die nodig is om lid te worden van een beroepsvereniging.

Naast de orthomoleculaire voeding, fytotherapie en homeopathie worden onder andere de volgende thema’s behandeld en toegelicht: infectieziekten, bloedcirculatie, ademhalings- en uitscheidingssysteem, metabolisme, voeding, voortplanting en zwangerschap, zuigeling- en kinderziekten, ouderdomsklachten, het bewegingsapparaat en het zenuwstelsel. Ook krijgt u inzicht in de (elektro) acupunctuur, iriscopie, ontgifting- en drainagemethoden, manipulatie, massage en fysiotherapie, neuraal-, cel- en enzymtherapie, organotherapie, gemmotherapie, aromatherapie en oligotherapie.

Route

Locatie(s)

Locatie Amersfoort
Hoogeweg 228a
3815 LZ AMERSFOORT

Gegevens

Telefoon secretariaat
0334220043

E-mail secretariaat
secretariaat@sagho.nl

Website
www.sagho.nl

Openingstijden

Maandag: 09:00 – 17:00
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: 09:00 – 17:00
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 17:00