Medische basiskennis puur Plato 2018

Academie Puur

U kunt op onze Academie terecht voor diverse complementaire (niet reguliere) opleidingen. Deze opleidingen zijn speciaal geschreven op huid en haar aandoeningen, bij- en nascholing voor huid- en haaraandoeningen. Het is bewezen dat huidaandoeningen vaak goed reageren op een natuurlijke behandeling. In onze opleidingen besteden we ruim aandacht aan de diverse natuurlijke behandel- en verzorgingsmethoden.

Medische basiskennis puur Plato 2018

Met deze erkende opleiding Medische basiskennis doe je in 14 lesdagen gedegen kennis op van de anatomie, fysiologie en pathologie van de mens, geheel volgens de richtlijnen van PLATO. Een ervaren arts en psycholoog verzorgen de colleges, waarmee de kwaliteit van deze studie is gewaarborgd.

De opleiding Medische basiskennis Puur Plato behandelt de anatomie, fysiologie en pathologie van ieder lichaamssysteem. Oorzaak, verloop en behandeling van de meeste ziekten komen uitgebreid aan bod. Verder gaat de opleiding in op psychische aandoeningen, farmacologie, consultvoering en gezondheidsethiek , casuïstiek.

De lesdagen zijn sterk praktijkgericht: geen theoretische verhandelingen, maar interactieve lessen waarbij je aan de hand van casuïstiek de kennis op boeiende wijze krijgt aangereikt. Er wordt veel geoefend en je hebt alle gelegenheid voor het stellen van vragen.  Tijdens jouw studie bereidt jij je optimaal voor op het examen; met de toetsen en proefexamens.

Na afronding van de opleiding Medische basiskennis Puur Plato weet je alles over de oorzaak, het verloop en de behandeling van de meeste ziektebeelden. JIJ kunt een professionele anamnese afnemen en weet wat een goede diagnosestelling inhoudt. JIJ bent zich bewust van jouw mogelijkheden én beperkingen in therapeutische zin en herkent situaties waarin jij de cliënt direct dient door te verwijzen.

 

Route

Locatie(s)

Leslocatie Epe
Enkweg 45
8162 VZ Epe

Gegevens

Telefoon secretariaat
0578621675

E-mail secretariaat
info@puur-hhv.nl

Website
www.puur-hhv.nl/opleidingen