Massage aromatherapiestijl

Aromamore

Aromamore geeft consulten, workshops en beroepsopleidingen in het kader van aromatherapie en haar verwanten en consulten in astrologie. Aromatherapie is een oude therapie met een hedendaags karakter. Wij maken gebruik van essentiële oliën meestal in combinatie met massagetechnieken om de gezondheid en welzijn van de cliënt te verbeteren en/of te behouden.

Massage aromatherapiestijl

In deze cursus leert u te masseren in de stijl van Micheline Archier, pionier van de moderne aromatherapie. Massage en essentiële olie is een prachtige combinatie om spanning te verdrijven en vitaliteit te verwerven. Toch is aromatherapiemassage iets anders dan een massage met alleen een lekker geurtje of een essentiële olie toegevoegd aan een dragende olie.

De massage aromatherapie-stijl is een zorgvuldig opgebouwde massage die een diepe ontspanning kan brengen en psychische en lichamelijke vermoeidheid vermindert. Het vermindert chronische nek- en schouderspanningen, stress en de daardoor veroorzaakte hoofdpijnen. Het bevordert de circulatie, vermindert reumatische pijnen en zenuwpijnen, verbetert de mobiliteit, de ademhaling en zo zijn er nog vele voordelen te noemen.

Route

Locatie(s)

Leslocatie Haarlem
Geertruida Carelsenstr. 48
2032 HL Haarlem

Gegevens

Telefoon secretariaat
0235333991

E-mail secretariaat
info@aromamore.nl

Website
www.aromamore.nl