Kristallen binnen de kleurenpunctuur

Instituut voor Kleurenpunctuur

Wil je meer cliënten bereiken, hun lichamelijke en geestelijke klachten effectiever behandelen of je behandelrepertoire verrijken? Zoek je een praktische opleiding waar de gezondheid van de mens in zijn geheel centraal staat? Het Instituut voor Kleurenpunctuur in Amsterdam biedt beroepsopleidingen voor licht- en kleurentherapie, speciaal geschikt voor mensen die al in de (complementaire) gezondheidszorg werken. Naast de verschillende analyse- en behandelingsmethoden krijg je ook een gedegen theoretische onderbouwing. Het diploma ‘Kleurenpuncturist volgens de methode Peter Mandel’ is internationaal geldig.

Kristallen binnen de kleurenpunctuur

Wat is de theorie achter kristalbehandelingen?
Peter Mandel zegt dat er sectoren op de huid zijn die vergeleken kunnen worden met gesloten deuren of poorten. De huid is de grens tussen het innerlijk van de mens en de buitenwereld. Via de huid is ‘binnen’ verbonden met ‘buiten’.

Als de communicatie tussen binnen en buiten is verbroken, heeft dat consequenties. Er ontstaat stagnatie, die tot klachten en ziekten leidt. De stress die dit oplevert, richt schade aan.

De kristallen helpen om de deuren weer te openen en de informatie- en energiestroom weer op gang te brengen. Dat gaat vaak gepaard met een gevoel van diepe ontspanning.
Tevens leer je hoe je kunt werken met de goud- en zilverfacetkristallen, als hulp bij o.a.

  • Slaapproblemen
  • Ontspannen
  • Herstel van evenwicht tussen voelen en denken/links en rechts
  • Burn-out
  • Gewrichtsaandoeningen
Route

Locatie(s)

Online

Gegevens

Telefoon secretariaat
0620536275

E-mail secretariaat
praveeta@kleurenpunctuur.nl

Website
www.kleurenpunctuur.nl