Klassiek Homeopaat

Academie SAGHO

De SAGHO-opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor iedereen die verantwoordelijk met de eigen gezondheid en die van anderen om wil gaan.
Binnen de natuurgeneeskunde bieden wij verschillende opleidingen aan, zoals de opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut, orthomoleculair therapeut, homeopathie, fytotherapie, klassiek homeopaat en aanvullende cursussen of specialisaties.
Wij kennen geen studiejaren waardoor het mogelijk is om te starten wanneer je wilt. Je studeert in je eigen tempo, op je eigen moment in je eigen omgeving. Wij kennen geen praktijkdagen.
Onze opleidingen staan onder permanent toezicht van het Curatorium van de Nederlandse Orde van Alternatieve Genezers NØAG en zijn geaccrediteerd door de KTNO.

Klassiek Homeopaat

De opleiding ‘Klassiek Homeopaat’ met de Materia Medica en Repertorisatie volgens Kent, sluit aan op de SAGHO-opleidingen ‘Homeopathisch Therapeut’ en ‘Natuurgeneeskundig Therapeut’. U kunt deze opleiding ook volgen als u elders een opleiding heeft gevolgd met de grondbeginselen van de klassieke homeopathie. Het is echter noodzakelijk dat u uitgebreide kennis heeft omtrent de gelijksoortigheid, geneesmiddel- en individueel ziektebeeld, grondstoffen, dynamisatie en potentie en de toepassingen en medicinale werkingskracht. De lesstof behandelt circa 200 homeopathische geneesmiddelen die u later kunt bundelen tot een Materia Medica. U krijgt inzicht in de constitutietypes, aard en lokalisatie van de pijn, modaliteiten en key-notes d.w.z. sleutelsymptomen die verbetering of verslechtering van een klacht geven zoals angst, grote onrust, hevige dorst of bijvoorbeeld een hoge temperatuur.

Route

Locatie(s)

Locatie Amersfoort
Hoogeweg 228a
3815 LZ AMERSFOORT

Gegevens

Telefoon secretariaat
0334220043

E-mail secretariaat
secretariaat@sagho.nl

Website
www.sagho.nl

Openingstijden

Maandag: 09:00 – 17:00
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: 09:00 – 17:00
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 17:00