Kindermodule ‘Werken met hooggevoelige kinderen’

Hooggevoelig heel gewoon Opleidingsinstituut

Bij het Opleidingsinstituut leiden wij professionals op die hooggevoeligheid in hun werk met mensen willen integreren. Hooggevoeligheid – of hoogsensitiviteit – is een eigenschap die 1 op de 5 mensen bezit. En toch is het niet iets waar wij in onze maatschappij rekening mee houden. Onze missie is: hooggevoeligheid heel gewoon maken!
Dit doen wij door trainingen aan te bieden aan professionals die met mensen werken, zoals leerkrachten, docenten, (kinder-)coaches, jeugdzorgmedewerkers, logopedisten, fysiotherapeuten, verpleegkundigen, psychosociaal-therapeuten, psychologen, artsen, huisartsondersteuners, HR-functionarissen, arbeidsdeskundigen en overige professionals die mensen, en dus hoogsensitiviteit, tegenkomen in hun werk.

Kindermodule ‘Werken met hooggevoelige kinderen’

Wil je meer over hooggevoelige kinderen weten en vooral ook praktisch aan de slag kunnen, dan is deze module heel geschikt. Onder begeleiding van de trainer(s) die een (ortho)pedagogische achtergrond en ervaring in het onderwijs heeft/hebben, diep je tijdens de kindermodule uit wat je in de praktijk ziet bij hooggevoelige kinderen, wat ze nodig hebben en wat je kunt bieden. De twee methoden, ontwikkeld vanuit vanuit ‘Hooggevoelig heel gewoon’, waarmee je in de kindermodule leert werken én die je gratis mee naar huis krijgt, zijn het Buitengewoon Mezelf Spel en de handpop van Otto de Octopus. Op die manier kun je het de volgende dag al inzetten in de praktijk.

Route

Locatie(s)

Leslocatie Olst
Klein Schuilenberg
Schuilenbergerweg 4
8121 RA Olst

Leslocatie Vught
Landgoed Bleijendijk
Bleijendijk
5261 NL Vught

Gegevens

Telefoon secretariaat
0570643053
0633814397

E-mail secretariaat
info@hooggevoeligheelgewoon.nl

Website
www.hooggevoeligheelgewoon.nl