KIK Kindercoach Opleiding

Kind in Kracht Opleidingen

Vanuit onze visie op kinderen en wat zij nodig hebben van ons volwassenen, hebben we het gedachtegoed van stichting Welzijn Kinderen en stichting De Kracht van 8 samengebracht in de kindercoach Kind In Kracht Opleiding.
In deze visies staan de kinderen van deze tijd en hun behoeften centraal. Een snel veranderde maatschappij, passend onderwijs en veranderend bewustzijn vormt het uitgangspunt en het kader om anders te gaan kijken naar kinderen, hun gedrag, hun ontwikkeling en hun welzijn. Tevens wordt de focus verlegd naar meer kwaliteitsgericht en oplossingsgericht handelen.

KIK Kindercoach Opleiding

Wil je graag kindercoach worden en je eigen praktijk starten? Of ben je leerkracht en wil je graag meer coachend en oplossingsgericht met kinderen werken zodat het gemakkelijker wordt om te voldoen aan de eisen die het passend onderwijs aan je stelt? Of ben je op een andere manier met en voor kinderen bezig en wil je graag allerlei handvatten om kwaliteitsgericht en oplossingsgericht met kinderen te werken en verbindend te communiceren?

Wil je hiervoor het liefst een degelijke en inspirerende opleiding volgen en aan het einde een erkende Post HBO diploma ontvangen? Schrijf je dan in voor de opleiding Kind In Kracht Kindercoach.

SNRO geaccrediteerd, CRKBO geregistreerd, ingeschreven bij Stichting Kwaliteitsregister jeugd en gevalideerd door Registerleraar.

Route

Locatie(s)

Secretariaat
Opaal 18
1703 CB Heerhugowaard

Leslocatie Baarn
Het Brandpunt
Oude Utrechtseweg
Baarn

Gegevens

Telefoon secretariaat
0642717125

E-mail secretariaat
mail@kikopleiding.nl

Website
www.kikopleiding.nl