Homeopathisch Therapeut

Academie SAGHO

De SAGHO-opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor iedereen die verantwoordelijk met de eigen gezondheid en die van anderen om wil gaan.
Binnen de natuurgeneeskunde bieden wij verschillende opleidingen aan, zoals de opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut, orthomoleculair therapeut, homeopathie, fytotherapie, klassiek homeopaat en aanvullende cursussen of specialisaties.
Wij kennen geen studiejaren waardoor het mogelijk is om te starten wanneer je wilt. Je studeert in je eigen tempo, op je eigen moment in je eigen omgeving. Wij kennen geen praktijkdagen.
Onze opleidingen staan onder permanent toezicht van het Curatorium van de Nederlandse Orde van Alternatieve Genezers NØAG en zijn geaccrediteerd door de KTNO.

Homeopathisch Therapeut

De mens heeft, net als plant en dier, een zelf genezend vermogen. Volgens de arts Samuel Hahnemann (1755-1843) heeft de mens dit te danken aan zijn levenskracht, ook wel dynamis genoemd. Het doel van de homeopathie is deze dynamis te stimuleren zodat het lichaam wordt aangezet tot zelfgenezing.
In de lesstof worden naast de grondbeginselen van de klassieke homeopathie ook de klinische toepassingen behandeld. Hier worden standaardmiddelen voor standaardziekten toegepast. Ook de complexhomeopathie, waarin enkelvoudige homeopathische middelen worden gecombineerd, wordt uitgebreid behandeld.

Route

Locatie(s)

Locatie Amersfoort
Hoogeweg 228a
3815 LZ AMERSFOORT

Gegevens

Telefoon secretariaat
0334220043

E-mail secretariaat
secretariaat@sagho.nl

Website
www.sagho.nl

Openingstijden

Maandag: 09:00 – 17:00
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: 09:00 – 17:00
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 17:00