Herborist

Academie SAGHO

De SAGHO-opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor iedereen die verantwoordelijk met de eigen gezondheid en die van anderen om wil gaan.
Binnen de natuurgeneeskunde bieden wij verschillende opleidingen aan, zoals de opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut, orthomoleculair therapeut, homeopathie, fytotherapie, klassiek homeopaat en aanvullende cursussen of specialisaties.
Wij kennen geen studiejaren waardoor het mogelijk is om te starten wanneer je wilt. Je studeert in je eigen tempo, op je eigen moment in je eigen omgeving. Wij kennen geen praktijkdagen.
Onze opleidingen staan onder permanent toezicht van het Curatorium van de Nederlandse Orde van Alternatieve Genezers NØAG en zijn geaccrediteerd door de KTNO.

Herborist

Om de waarde van planten voor ons leven en gezondheid juist te beoordelen, moeten wij voor ogen houden dat de plant het middelpunt is waar, uit voedingsoogpunt en gezondheid gezien, alles wat leeft, om draait. De plantenwereld stelt ons in de vorm van geneeskruiden, middelen ter beschikking die gebruikt kunnen worden om ziekten te voorkomen en te genezen. Duizenden jaren lang vormden de planten en hun kruiden dé geneesmiddelen van de mensheid. Uitgebreid onderzoek heeft de eeuwenoude waarden van traditioneel gebruikte kruiden en planten bij herhaling bevestigd. Hierdoor is het mogelijk om op een veilige en effectieve wijze kruiden- en plantengeneesmiddelen in te zetten om de gezondheid in balans te houden en waar nodig weer te herstellen. De SAGHO-opleiding tot ‘Herborist’ in de ‘Kruiden- en Plantengeneeskunde’ is een duidelijke en gedegen opleiding die meer dan honderd kruiden bespreekt en zo’n vijftig natuurlijke medicijnen (planten) uit eigen tuin behandelt.

Route

Locatie(s)

Locatie Amersfoort
Hoogeweg 228a
3815 LZ AMERSFOORT

Gegevens

Telefoon secretariaat
0334220043

E-mail secretariaat
secretariaat@sagho.nl

Website
www.sagho.nl

Openingstijden

Maandag: 09:00 – 17:00
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: 09:00 – 17:00
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 17:00