Fytotherapeut

Academie SAGHO

De SAGHO-opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor iedereen die verantwoordelijk met de eigen gezondheid en die van anderen om wil gaan.
Binnen de natuurgeneeskunde bieden wij verschillende opleidingen aan, zoals de opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut, orthomoleculair therapeut, homeopathie, fytotherapie, klassiek homeopaat en aanvullende cursussen of specialisaties.
Wij kennen geen studiejaren waardoor het mogelijk is om te starten wanneer je wilt. Je studeert in je eigen tempo, op je eigen moment in je eigen omgeving. Wij kennen geen praktijkdagen.
Onze opleidingen staan onder permanent toezicht van het Curatorium van de Nederlandse Orde van Alternatieve Genezers NØAG en zijn geaccrediteerd door de KTNO.

Fytotherapeut

De opleiding ‘Fytotherapeut – Deskundige Fytotherapie’ is een opleiding die de moderne fytotherapie behandelt en u bekend maakt met de geneeskruiden en de daaruit verkregen tincturen. U krijgt inzicht in de werking en toepassing van de meest voorkomende fytotherapeutische middelen. Deze middelen en de aandoeningen worden afzonderlijk, maar vooral begrijpelijk, besproken en zo toegelicht dat u deze middelen in de praktijk kunt toepassen. Alle in de lesstof besproken geneesmiddelen kunt u bundelen tot een alfabetisch vademecum.

Route

Locatie(s)

Locatie Amersfoort
Hoogeweg 228a
3815 LZ AMERSFOORT

Gegevens

Telefoon secretariaat
0334220043

E-mail secretariaat
secretariaat@sagho.nl

Website
www.sagho.nl

Openingstijden

Maandag: 09:00 – 17:00
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: 09:00 – 17:00
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 17:00