Dagtraining ‘Praktijkgericht werken met Hooggevoeligheid’

Hooggevoelig heel gewoon Opleidingsinstituut

Bij het Opleidingsinstituut leiden wij professionals op die hooggevoeligheid in hun werk met mensen willen integreren. Hooggevoeligheid – of hoogsensitiviteit – is een eigenschap die 1 op de 5 mensen bezit. En toch is het niet iets waar wij in onze maatschappij rekening mee houden. Onze missie is: hooggevoeligheid heel gewoon maken!
Dit doen wij door trainingen aan te bieden aan professionals die met mensen werken, zoals leerkrachten, docenten, (kinder-)coaches, jeugdzorgmedewerkers, logopedisten, fysiotherapeuten, verpleegkundigen, psychosociaal-therapeuten, psychologen, artsen, huisartsondersteuners, HR-functionarissen, arbeidsdeskundigen en overige professionals die mensen, en dus hoogsensitiviteit, tegenkomen in hun werk.

Dagtraining ‘Praktijkgericht werken met Hooggevoeligheid’

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat 1 op de 5 mensen hooggevoelig is. Wil je er meer over weten? Tijdens onze dagtraining staat het (h)erkennen en praktisch benaderen van hooggevoeligheid centraal. Je leert begrijpen wát er gebeurt en we maken het direct praktisch door het bespreken van casuïstiek en het doen van oefeningen. Al met al levert deze dag een nieuwe kijk en praktische handvatten op voor iedereen die te maken heeft met gevoelige mensen. Evidence based werken met hooggevoeligheid is het uitgangspunt. – Je krijgt veel concrete handvatten om in de praktijk te brengen. – Ben je aangesloten bij één van de beroepsverenigingen die deze dagtraining geaccrediteerd hebben? Dan krijg je ook (PE-) punten.

Route

Locatie(s)

Leslocatie Olst
Klein Schuilenberg
Schuilenbergerweg 4
8121 RA Olst

Leslocatie Vught
Landgoed Bleijendijk
Bleijendijk
5261 NL Vught

Gegevens

Telefoon secretariaat
0570643053
0633814397

E-mail secretariaat
info@hooggevoeligheelgewoon.nl

Website
www.hooggevoeligheelgewoon.nl