Coach cursus RefleX Natuurlijk (w)eten

RefleX-Zwolle

De natuurgeneeswijzen gaan er vanuit dat gezondheid een toestand is van lichamelijk, geestelijk en sociaal welzijn, een dynamisch evenwicht van de gehele persoon, het holistische principe. Een klacht op het ene niveau heeft gevolgen voor andere niveaus. Er wordt dan ook gestreefd naar een vorm van zorgverlening met holistische harmonie op alle niveaus.

Er is een natuurlijke neiging naar gezondheid, een door de natuur gegeven vermogen tot zelfhandhaving. Deze kracht wordt het zelf genezend vermogen of levenskracht genoemd. De natuurlijke middelen en methoden van de natuurgeneeswijzen zijn erop gericht de eigen levenskracht te stimuleren en te versterken en het natuurlijk evenwicht te herstellen. Hiermee kan het lichaam zelf effectiever de dis-balans bestrijden om zo een optimale gezondheid te bereiken. Reflex Zwolle verzorgt cursussen die hiertoe bijdragen.

Coach cursus RefleX Natuurlijk (w)eten

Je leert het programma RefleX Natuurlijk (w)eten geheel kennen om hiermee jouw cliënten te begeleiden naar gezondheid en / of een gezond gewicht. RefleX Natuurlijk (w)eten is opgezet vanuit westerse kennis, orthomoleculaire voedingsleer, bewustzijn principes en inzichten uit de Chinese geneeskunde.

Route

Locatie(s)

Leslocatie Zwolle
Staatssecretarislaan 7
8015 BA Zwolle

Gegevens

Telefoon secretariaat
0653945165

E-mail secretariaat
info@reflex-zwolle.nl

Website
www.reflex-zwolle.nl