Basiskennis CREF-methode

Instituut voor Kennis en Vaardigheden (IKEV)

De start van je leven is van grote invloed op je gedrag van nu. Nieuwsgierig? Volg een opleiding in de CREF-Methode. Een basis van handvatten die ingezet worden in het bedrijfsleven, regulier onderwijs en verschillende hulp- en zorginstellingen. CREF staat voor Circle Reprint Emotional Foundation welke preventief of als herstelmethode wordt ingezet als het gaat om Algeheel Basisvertrouwen bij het individu of in de groep. Een ieder die zich bezig houdt met het brede onderwerp Basisvertrouwen, kan bij het IKEV geaccrediteerde cursussen of bijscholingen volgen. De kracht van IKEV is het verzorgen van specialistische en praktische opleidingen, bij-, nascholingen, trainingen, cursussen en lezingen.
Effectief leren is belangrijk, daarom wordt er gebruik gemaakt van ervaringsleren en interactieve scholing.

Basiskennis CREF-methode

Tijdens deze 2-daagse cursus leer je alles over Basisvertrouwen en Hechting vanaf het prille begin. Je komt er achter hoe bepaalde uitingen en gedragingen al vroeg zijn ontstaan. Je krijgt nieuwe inzichten over jezelf en anderen. Hierbij krijg je handvatten die je zowel privé als in je werkomgeving goed kan toepassen!

Met het certificaat Basiskennis beschikt u over aantoonbare kennis over hechting(problematiek), Geen Bodem Syndroom (GBS) en PTSS (Post Traumatisch Stress Syndroom). U bent bekend met de achtergronden, symptomen/kenmerken en mogelijkheid tot behandeling d.m.v. de CREF-Methode. Tijdens de opleiding komt de theorie over hechting/GBS aan bod. Er wordt ingegaan op praktijkvoorbeelden.
Om het certificaat Basiskennis te behalen moet de Basismodule gevolgd en behaald worden. Daarna kan indien gewenst aansluitend modules gevolgd worden om ook CREF-Methode Behandelaar te worden (evt. met paard).

Route

Locatie(s)

Leslocatie Overberg
Zandschulperweg 2
3959AX Overberg

Gegevens

Telefoon secretariaat
0619174487

E-mail secretariaat
info@ikev.nl

Website
www.ikev.nl