Bach Bloesem- & Aromatherapie

Academie SAGHO

De SAGHO-opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor iedereen die verantwoordelijk met de eigen gezondheid en die van anderen om wil gaan.
Binnen de natuurgeneeskunde bieden wij verschillende opleidingen aan, zoals de opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut, orthomoleculair therapeut, homeopathie, fytotherapie, klassiek homeopaat en aanvullende cursussen of specialisaties.
Wij kennen geen studiejaren waardoor het mogelijk is om te starten wanneer je wilt. Je studeert in je eigen tempo, op je eigen moment in je eigen omgeving. Wij kennen geen praktijkdagen.
Onze opleidingen staan onder permanent toezicht van het Curatorium van de Nederlandse Orde van Alternatieve Genezers NØAG en zijn geaccrediteerd door de KTNO.

Bach Bloesem- & Aromatherapie

Alle Bachremedies komen van bloemen, bloemknoppen of planten die de kracht en de activiteit van het zonlicht hebben opgevangen. Het betreft hier de meest vriendelijke en zachtaardige geneeswijze die voor elke leeftijd geschikt is. De opleiding behandeld alle 38 bloesemremedies en hun toepassingen. In de Aromatherapie wordt uitgegaan van etherische oliën of essentiële oliën die afkomstig zijn van planten, bladeren, schors, wortels, zaden en bloemen. De helende werking beslaat een groot gebied van klachten, zowel lichamelijk als emotioneel. De olie werkt het meest effectief als deze direct op de huid wordt aangebracht, via de mond of neus wordt geïnhaleerd, of als er een paar druppels in het warme badwater worden gedaan. Een uitgebreid overzicht voor toepassingen bij allerlei aandoeningen met aan te wenden etherische oliën als aromatherapie of bloesemremedies, zijn in beide delen van de lesstof opgenomen.

Route

Locatie(s)

Locatie Amersfoort
Hoogeweg 228a
3815 LZ AMERSFOORT

Gegevens

Telefoon secretariaat
0334220043

E-mail secretariaat
secretariaat@sagho.nl

Website
www.sagho.nl

Openingstijden

Maandag: 09:00 – 17:00
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: 09:00 – 17:00
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 17:00