Viola vzw

Centrum voor Natuurlijke Gezondheids – en Levensbegeleiding
Onze gezondheidstoestand hangt in grote mate af van ons vermogen om, na een trauma of een belasting weer tot een evenwicht te komen. Dit zorgt ervoor dat de zelfgenezende kracht, die in ieder van ons zit, zijn werk kan doen en al zo de mogelijk aangerichte schade kan verhelpen. Wanneer dit niet gebeurt ontstaan er blokkades die uiteindelijk voor een hele waaier van klachten kunnen zorgen.
De natuurlijke geneeswijze komt ook niet in plaats van de reguliere – klassieke – geneeskunde maar werkt aanvullend en ondersteunend en in eerste plaats preventief. Het is een autonome wijze van behandelen waarbij men uit gaat dat een ziekte de verstoring is van het natuurlijke evenwicht. We bekijken dan ook de mens in zijn totaliteit omdat er vanuit gegaan wordt dat het ziektebeeld deel uitmaakt van het hele persoonlijkheidsbeeld.

NRT Toegepaste kinesiologie
Geaccrediteerd
Geaccrediteerde opleiding

Deze cursus NRT bestaat uit 8 modules (4×2 dagen) waarin de belangrijkste NRT onderwerpen aan bod komen: Op basis van spiertesten te weten komen waar het lichaam minder goed functioneert…

Meer infoMeer info
Route

Locatie(s)

Secretariaat Boom
Meiklokstraat 11
2850 Boom
België

Leslocatie Soesterberg
conferentiehotel Kontakt der Kontinenten
Amerfoortsestraat 20
3769 AS Soesterberg

Gegevens

Telefoon secretariaat
0032475465675

E-mail secretariaat
violavzw@gmail.com

Website
www.viola-vzw.org

 

 

Openingstijden

Secretariaat
Bereikbaar via mail, whatsapp en sms.