TBT-101 Tom Bowen Therapie Opleiding

EMMETT Techniek Nederland en België

Emmett Techniek Nederland en België verzorgt opleidingen op verschillende locaties. De Emmett Techniek is een verbazingwekkend zachte en gevoelige spierontspanningstechniek, waardoor interne orgaansystemen en spiersystemen van het lichaam weer in balans komen en de levenskwaliteit verbetert.

Emmett Techniek gebruikt de huid als het ware als een touchscreen. Ross Emmett maakte deze vergelijking. Voor het laten starten van een app op een touchscreen is lichte druk nodig, op de juiste plek. Zachte aanraking is genoeg om een activatie tot stand te brengen.

TBT-101 Tom Bowen Therapie Opleiding

TBT101 is de interpretatie van Ross Emmett van Bowen therapie en wordt al tientallen jaren in Australië toegepast. Ross Emmett is de ontwikkelaar van EMMETT Techniek en voormalig senior Bowen Instructeur van Bowtech Australia. Met meer dan 30 jaar ervaring als massagetherapeut doceert hij sinds 1983 massage, Bowen techniek en EMMETT Techniek. Ross Emmett heeft deze TBT101 opleiding samengesteld, waarin hij de essentie van Bowen helder en eenvoudig heeft uitgekristalliseerd.

Thomas Ambrose Bowen leefde in Geelong, Australië (1916 – 1982). Hij heeft deze bijzondere, zachte methode ontwikkeld en was in zijn tijd een pionier op het gebied van zacht lichaamswerk. Hij geloofde onwankelbaar in de aangeboren zelfhelende vermogens, en was ervan overtuigd dat het lichaam het beste weet wat voor genezing nodig is. Bowen therapie is geschikt voor iedereen, omdat deze methode uitstekend kan bijdragen tot gezond blijven. In het bijzonder bij mensen die geen stevige prikkelende behandelingen willen.

Route

Locatie(s)

Leslocatie Nieuwland
Smalzijde 21a
4243 JP  NIEUWLAND

Gegevens

Telefoon secretariaat
0623360200

E-mail secretariaat
info@emmett-techniek.nl

Website
www.emmett-techniek.nl