Healing Touch Introductie

Healing Touch Academie

Healing Touch Academie is een opleiding en tevens stichting die zich op professionals geïnteresseerd in complementaire en integratieve zorg en kennis willen maken met Energetische Interventies als bijscholing en de wereldwijd bekende specialisatie ‘Healing Touch’.

De opleiding, modules en masterclasses worden in het weekend in Haarlem aangeboden en zijn praktijkgericht. Healing Touch is een ontspannende, verzorgende energetische werkwijze, en omvat energetische interventies om gezondheid en welzijn op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau te bevorderen en een nieuwe balans uit te nodigen. Het activeren van het natuurlijk zelfhelend vermogen staat hierin centraal.

Het is veilig voor alle leeftijden en werkt mooi samen met zowel alternatieve en als medische zorgmethoden.

Healing Touch Introductie

In en ons lichaam stroomt energie. Je kunt deze energiestroom vaak wel ervaren hoewel je het niet altijd kunt zien. Je zegt bijvoorbeeld: ‘ik heb niet zoveel energie’, ‘ik heb geen fut’ of juist: ‘ik heb er zin in!’. Een goede doorstroming van energie bevordert je gemoedsrust en gezondheid.

Wie het zelf wil leren, hoeft geen ervaring met energie te hebben. Dat leer je in onze opleiding.

Ben je persoonlijk geïnteresseerd of beroepsmatig als healer, massagetherapeut, verpleegkundige, fysiotherapeut, arts of psycholoog, dan is dit een bijeenkomst om meer over energie te leren en vooral ook zelf te ervaren wat Healing Touch is.

Route

Locatie(s)

Leslocatie Haarlem
Haarlemmer Kweektuinen, Huis ter Kleef
Kleverlaan 9
2023 JC Haarlem

Gegevens

Telefoon secretariaat
0235321521
0621591022

E-mail secretariaat
info@healingtouch.nl

Website
www.healingtouch.nl