Healing Touch Introductie

Healing Touch Nederland

HTN is een opleidingsinstituut dat de wereldwijd erkende Healing Touch therapeutenopleiding aanbiedt in 5 modulaire levels en aanvullende themamodules om je kennis en ervaring te ontwikkelen en je te ondersteunen rond energiewerk vanuit het hart.
Healing Touch is een liefdevolle, krachtige, ontspannende en helende bio-energetische therapie, met als doel gezondheid en welzijn op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau te bevorderen en in balans te brengen.
HTN richt haar cursusaanbod op professionals uit de (complementaire)zorg en zij die vanuit ambities en passie kennis willen maken met Healing Touch.

Healing Touch Introductie

In en ons lichaam stroomt energie. Je kunt deze energiestroom vaak wel ervaren hoewel je het niet altijd kunt zien. Je zegt bijvoorbeeld: ‘ik heb niet zoveel energie’, ‘ik heb geen fut’ of juist: ‘ik heb er zin in!’. Een goede doorstroming van energie bevordert je gemoedsrust en gezondheid.

Wie het zelf wil leren, hoeft geen ervaring met energie te hebben. Dat leer je in onze opleiding.

Ben je persoonlijk geïnteresseerd of beroepsmatig als healer, massagetherapeut, verpleegkundige, fysiotherapeut, arts of psycholoog, dan is dit een bijeenkomst om meer over energie te leren en vooral ook zelf te ervaren wat Healing Touch is.

Route

Locatie(s)

Hoofdvestiging Haarlem
Stolbergstraat 9
2012 EP Haarlem

Leslocatie Haarlem
Iduna
Stolbergstraat 9
2012 EP Haarlem

Leslocatie Utrecht
Van Praag Instituut
Springweg 7
3511 VH Utrecht

Leslocatie Utrecht
Avanturijn
Voetiusstraat 3
3512 JL Utrecht

Leslocatie Werkenhoven
Conferentiecentrum Samaya
Hollendewagenweg 20
3985 SG Werkenhoven

Gegevens

Telefoon secretariaat
0235321521
0621591022

E-mail secretariaat
info@healingtouch.nl

Website
www.healingtouch.nl