Healing Touch Therapeut

Healing Touch Academie

Healing Touch Academie is een opleiding en tevens stichting die zich op professionals geïnteresseerd in complementaire en integratieve zorg en kennis willen maken met Energetische Interventies als bijscholing en de wereldwijd bekende specialisatie ‘Healing Touch’.

De opleiding, modules en masterclasses worden in het weekend in Haarlem aangeboden en zijn praktijkgericht. Healing Touch is een ontspannende, verzorgende energetische werkwijze, en omvat energetische interventies om gezondheid en welzijn op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau te bevorderen en een nieuwe balans uit te nodigen. Het activeren van het natuurlijk zelfhelend vermogen staat hierin centraal.

Het is veilig voor alle leeftijden en werkt mooi samen met zowel alternatieve en als medische zorgmethoden.

Healing Touch Therapeut

Voor de Healing Touch Therapeut staat het holistisch welzijn van de mens centraal, teneinde ons eigen herstellend vermogen uit te nodigen meer te stromen. De Healing Touch Therapeut leert geen medisch-inhoudelijke taken en richt zich op de complementaire ofwel integratieve zorg. Dat maakt het een mooie nascholing voor professionals.

Na afronding van deze deeltijd studie beheers je specifieke Healing Touch competenties. Denk aan alles wat er nodig is om zelfverzekerd te zijn in je eigen praktijk of in de samenwerking met andere zorgprofessionals. Kortom, een Healing Touch Therapeut heeft een dynamische functie in de wereld van de complementaire zorg. Alle lesstof en opdrachten bereiden je hierop voor.

Je volgt in een periode van 3 à 4 jaar het hele traject inclusief de 6 masterclasses, intervisie, studieopdrachten en begeleiding. Je wordt getoetst, rond alles af tijdens de stageperiode en ontvangt een gecertificeerd diploma Healing Touch Therapeut na succesvolle afronding.

Route

Locatie(s)

Leslocatie Haarlem
Haarlemmer Kweektuinen, Huis ter Kleef
Kleverlaan 9
2023 JC Haarlem

Gegevens

Telefoon secretariaat
0235321521
0621591022

E-mail secretariaat
info@healingtouch.nl

Website
www.healingtouch.nl