Healing Touch Practitioner

Healing Touch Nederland

HTN is een opleidingsinstituut dat de wereldwijd erkende Healing Touch therapeutenopleiding aanbiedt in 5 modulaire levels en aanvullende themamodules om je kennis en ervaring te ontwikkelen en je te ondersteunen rond energiewerk vanuit het hart.
Healing Touch is een liefdevolle, krachtige, ontspannende en helende bio-energetische therapie, met als doel gezondheid en welzijn op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau te bevorderen en in balans te brengen.
HTN richt haar cursusaanbod op professionals uit de (complementaire)zorg en zij die vanuit ambities en passie kennis willen maken met Healing Touch.

Healing Touch Practitioner

Opteer je voor het volledige HT-opleidingsprogramma tot Healing Touch Practitioner (HTP), dan rond je Modules 1 tot en met 5 succesvol af. De studielast van 1120 uren is binnen 3 jaar af te ronden. De student heeft intervisie, maakt stageopdrachten en heeft studie- en mentorbegeleiding. De HTP heeft de mogelijkheid zich vervolgens te certificeren in USA. Het Healing Touch lesprogramma is ontstaan vanuit een werkcommissie van de Amerikaanse Holistic Nurses Association (Ahna), als verpleegkundig nascholingsprogramma, een op energie therapie gebaseerd certificeringsprogramma in 1989. De student beheerst de Engelse taal.

Route

Locatie(s)

Hoofdvestiging Haarlem
Stolbergstraat 9
2012 EP Haarlem

Leslocatie Haarlem
Iduna
Stolbergstraat 9
2012 EP Haarlem

Leslocatie Utrecht
Van Praag Instituut
Springweg 7
3511 VH Utrecht

Leslocatie Utrecht
Avanturijn
Voetiusstraat 3
3512 JL Utrecht

Leslocatie Werkenhoven
Conferentiecentrum Samaya
Hollendewagenweg 20
3985 SG Werkenhoven

Gegevens

Telefoon secretariaat
0235321521
0621591022

E-mail secretariaat
info@healingtouch.nl

Website
www.healingtouch.nl