Healing Touch Practitioner

Healing Touch Academie

Healing Touch Academie is een opleiding en tevens stichting die zich op professionals geïnteresseerd in complementaire en integratieve zorg en kennis willen maken met Energetische Interventies als bijscholing en de wereldwijd bekende specialisatie ‘Healing Touch’.

De opleiding, modules en masterclasses worden in het weekend in Haarlem aangeboden en zijn praktijkgericht. Healing Touch is een ontspannende, verzorgende energetische werkwijze, en omvat energetische interventies om gezondheid en welzijn op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau te bevorderen en een nieuwe balans uit te nodigen. Het activeren van het natuurlijk zelfhelend vermogen staat hierin centraal.

Het is veilig voor alle leeftijden en werkt mooi samen met zowel alternatieve en als medische zorgmethoden.

Healing Touch Practitioner

Opteer je voor het volledige HT-opleidingsprogramma tot Healing Touch Practitioner (HTP), dan rond je Modules 1 tot en met 5 succesvol af. De studielast van 1120 uren is binnen 3 jaar af te ronden. De student heeft intervisie, maakt stageopdrachten en heeft studie- en mentorbegeleiding. De HTP heeft de mogelijkheid zich vervolgens te certificeren in USA. Het Healing Touch lesprogramma is ontstaan vanuit een werkcommissie van de Amerikaanse Holistic Nurses Association (Ahna), als verpleegkundig nascholingsprogramma, een op energie therapie gebaseerd certificeringsprogramma in 1989. De student beheerst de Engelse taal.

Route

Locatie(s)

Leslocatie Haarlem
Haarlemmer Kweektuinen, Huis ter Kleef
Kleverlaan 9
2023 JC Haarlem

Gegevens

Telefoon secretariaat
0235321521
0621591022

E-mail secretariaat
info@healingtouch.nl

Website
www.healingtouch.nl