Healing Touch Buddy

Healing Touch Academie

Healing Touch Academie is een opleiding en tevens stichting die zich op professionals geïnteresseerd in complementaire en integratieve zorg en kennis willen maken met Energetische Interventies als bijscholing en de wereldwijd bekende specialisatie ‘Healing Touch’.

De opleiding, modules en masterclasses worden in het weekend in Haarlem aangeboden en zijn praktijkgericht. Healing Touch is een ontspannende, verzorgende energetische werkwijze, en omvat energetische interventies om gezondheid en welzijn op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau te bevorderen en een nieuwe balans uit te nodigen. Het activeren van het natuurlijk zelfhelend vermogen staat hierin centraal.

Het is veilig voor alle leeftijden en werkt mooi samen met zowel alternatieve en als medische zorgmethoden.

Healing Touch Buddy

Healing Touch is een Complementaire Zorg interventie die valt onder de categorie “energetische interventies”. Energetische interventies gaan ervan uit dat de mens ook uit energie bestaat en dat de energiebalans bij ziekte en klachten verstoord is en hersteld kan worden.

Healing Touch is als vorm van bioveld interventie ontstaan binnen de verpleegkunde in de VS. In deze cursus komen de basisprincipes en de verschillende basistechnieken van deze vorm van complementaire zorg aan de orde.

Er is aandacht voor de opeenvolgende stappen in het Healing Touch interventie proces. Je leert verschillende basis interventies toe te passen om het humane energie systeem in balans te brengen en gericht energie te sturen. Deze interventies kunnen het zelfhelend vermogen stimuleren en het comfort verbeteren van je patiënt/cliënt.

Alle vaardigheden worden een aantal keren geoefend zodat je er echt wat mee kan in de praktijk. Daarnaast oefen je de vaardigheden ook thuis. In de periode tussen de cursusdagen ga je direct aan de slag met het geleerde waardoor je gerichte vragen kan stellen en optimaal gebruik kan maken van de deskundigheid van de docent en de ervaringen van medecursisten. Het is veilig voor alle leeftijden en werkt mooi samen met zowel alternatieve en als medische zorgmethoden. Na afloop ontvang je het Healing Touch Buddy certificaat.

Hoe leer je?

Door theorie- en praktijklessen maar ook door het zelf ervaren en toepassen van de verschillende interventies. Daarnaast lees je thuis de bijbehorende literatuur en oefen je de vaardigheden. In diverse situaties. Hiervoor werk je met een reflectief portfolio.

 

Doelgroep:

De cursus kan gevolgd worden door verpleegkundigen, verzorgenden en overige zorgprofessionals die energetische interventies als complementaire zorg willen toepassen in de dagelijkse zorgverlening.

Docent:

De docent Wietzke van Oene heeft 20 jaar leservaring en is gespecialiseerd in de categorie Energetische Interventie w.o. Healing Touch.

Data:

Module 1: 9 en 10 april 2022 of 1 en 2 oktober 2022

Module 2: 11 en 12 juni 2022 of 29 en 30 oktober 2022

Module 3: 12 en 13 november 2022

 

Kosten en studiematerialen vind je op agenda van onze website.

 

Route

Locatie(s)

Leslocatie Haarlem
Haarlemmer Kweektuinen, Huis ter Kleef
Kleverlaan 9
2023 JC Haarlem

Gegevens

Telefoon secretariaat
0235321521
0621591022

E-mail secretariaat
info@healingtouch.nl

Website
www.healingtouch.nl