EMM-Tech, de kennismaking

EMMETT Techniek Nederland en België

Emmett Techniek Nederland en België verzorgt opleidingen op verschillende locaties. De Emmett Techniek is een verbazingwekkend zachte en gevoelige spierontspanningstechniek, waardoor interne orgaansystemen en spiersystemen van het lichaam weer in balans komen en de levenskwaliteit verbetert.

Emmett Techniek gebruikt de huid als het ware als een touchscreen. Ross Emmett maakte deze vergelijking. Voor het laten starten van een app op een touchscreen is lichte druk nodig, op de juiste plek. Zachte aanraking is genoeg om een activatie tot stand te brengen.

EMM-Tech, de kennismaking

De EMM-Tech training, een kennismaking in 1 dag met EMMETT-techniek

In deze 8 uur durende training leren we je 11 effectieve technieken, waarmee je snel en makkelijk gespannenheid en ongemak kunt verminderen of oplossen. Het is meestal een grote verrassing voor de deelnemers hoe makkelijk je met Emmett Techniek verbeteringen kunt bereiken. Bovendien worden er preventieve adviezen gegeven over hoe je in het dagelijks leven het ontstaan van verhoogde spanning of vermindering van mobiliteit door bijvoorbeeld irritatie van kledingstukken kunt vermijden. Een kleine beweging en er is rugpijn, een stijve nek of de kracht om deksel van een potje te draaien is verminderd. Of we kunnen kortademig zijn, vaker wat struikelen of hebben moeie benen die wat vocht vasthouden.

Route

Locatie(s)

Leslocatie Nieuwland
Smalzijde 21a
4243 JP  NIEUWLAND

Gegevens

Telefoon secretariaat
0623360200

E-mail secretariaat
info@emmett-techniek.nl

Website
www.emmett-techniek.nl