De EMMETT Clinic Dag

EMMETT Techniek Nederland en België

Emmett Techniek Nederland en België verzorgt opleidingen op verschillende locaties. De Emmett Techniek is een verbazingwekkend zachte en gevoelige spierontspanningstechniek, waardoor interne orgaansystemen en spiersystemen van het lichaam weer in balans komen en de levenskwaliteit verbetert.

Emmett Techniek gebruikt de huid als het ware als een touchscreen. Ross Emmett maakte deze vergelijking. Voor het laten starten van een app op een touchscreen is lichte druk nodig, op de juiste plek. Zachte aanraking is genoeg om een activatie tot stand te brengen.

De EMMETT Clinic Dag

In deze zeer intensieve en praktijkgerichte trainingsdag geven de instructeurs een waardevol extra  inzicht in de dagelijkse praktijk met EMMETT technieken. Op basis van de eerder geleerde technieken uit module 1-6 (of als alternatief uit 1-4) volgt praktijkgerichte verdieping. Door Ross Emmett samengestelde en aanbevolen volgorden van 3-7 technieken worden gebruikt voor het behalen van therapeutische doelen, zoals bevorderen van ontspanning, verminderen van pijn.

LET OP:

Clinic Day 1-4 is bedoeld voor therapeuten die module 1 t/m 4 hebben afgerond.

Clinic Day 1-6 is bedoeld voor therapeuten die module 1 t/m 6 hebben afgerond.

Het is niet noodzakelijk om beide dagen te volgen, hoewel beide dagen elkaar aanvullen qua inhoud.

Route

Locatie(s)

Leslocatie Nieuwland
Smalzijde 21a
4243 JP  NIEUWLAND

Gegevens

Telefoon secretariaat
0623360200

E-mail secretariaat
info@emmett-techniek.nl

Website
www.emmett-techniek.nl